IZLETI

Ako te hvata panika od tolikog izbora planina i staza u Hrvatskoj... zaobiđi tjeskobu i jednostavno prođi kroz probranu krema kategoriju MUST HIKE najboljih izleta do sada.

Nemoj zaboraviti, fotografiranje na jednoj od ovih lokacija će zasigurno uzdrmati živote brojnih na društvenim mrežama, a tebi donijeti mnogo lajkova za dinamičan život kojega vodiš.

Must-Hike-Izleti


Odaberi izlet pomoću karte koja u sebi sadrži sve samo odrađene izlete i njima obiđene vrhove, planinarske domove i skloništa.

Zumiranjem željenog područja na karti će se prikazati osvojeni vrhovi označeni posebnom ikonicom. Klikom na istu dalje će se otvoriti detalji i moguće rute uspona do željenog vrha.

interaktivna-karta

 


Ako te zanimaju izleti vezani baš za pojedinu planinarsku regiju onda zadovolji svoju znatiželju kroz 20 planinarskih regija Hrvatske unutar kojih se nalaze samo odrađeni izleti i staze vezani za to područje.

Ako neka staza ili vrh nije naveden unutar pripadajuće kategorije, to samo znači da još nije odrađen. Za njegovo obilaženje preporučamo tiskanu verziju planinarskog vodiča, ili Wikiloc web stranicu, ili Planinarenje.hr - tamo ima dosta korisnih informacija.

 

 


Comments are closed.