KORDUN: PETROVA GORA – ZELENA STAZA

Petrova gora: ruta po Zelenoj stazi

Kratka lagana zanimljiva staza kroz gustu šumu, uglavnom prihvatljivo markirana, nema značajnih pogleda (osim s zaključanog spomenika), hrana u domu Muljava IZVRSNA!

Spomenik - Veliki Petrovac

Info-PetrovaGora

Download file: Petrova_gora_zelena_s.gpx

GPX-Download

Petrova gora je krasan mali izlet za planinare željne istraživanja i upoznavanja lijepe naše.

Staza je lagana, šuma je stvarno lijepa, a hrana o kojoj će biti malo više rijeći kasnije - izvrsna. Samo zbog hrane se isplati posjetiti ovaj planinarski ne-atraktivni dio domovine

Detalji_izleta

 

Dragi čitatelju, uvijek će postojati obiteljska i društveno prihvatljiva isprika zašto baš ovaj vikend ne-otići na planinu. Opasnost od zmija, krpelja, medvjeda, pada sa stijene, dehidracije, MINA, lutanja, puknuća nokta… Da se naše mame i cure pita, nema zdravijeg i sigurnijeg za tebe i mene od sjedanja ispred televizije ili šetnje za rukicu po Jarunu ili rivi.

Bilo da se radi o odlasku u divljinu, promjeni radnog mjesta, ili prekidu iscrpljujuće veze, vrijeme je da prestaneš tražiti dopuštenje od drugih, vrijeme je za malo tjeskobe i adrenalina, vrijeme je da počneš živjeti život vrijedan pričanja, vrijeme je da udariš FUCK-IT sklopku u glavi, vrijeme je za malo zabave.

 


Dobro je dijeliti, pa… PODIJELI:

Comments are closed.